ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Росатом взе участие в XXI Международна изложба и конференция Power-Gen Europe 2013

10.06.2013

 

 

Държавната корпорация “Росатом” взе участие в XXI Международна изложба и конференция (Power-Gen Europe 2013), която се проведе от 4 до 6 юни 2013 година във Виена, Австрия.

На тържествената церемония за откриването присъстваха посланикът на РФ в Австрия Сергей Нечаев, президентът и изпълнителен директор на Роберт Биолчини и други.

Особено внимание на посетителите на международната изложба направи съдържателната изложбена експозиция на “Росатом” което се потвърждава от броя на посетителите – около 2000 души.

В работата на международната конференция (Power-Gen Europe 2013) взеха участие над 1500 души. На изложбата бяха представени500 експонати от Австрия, Великобритания, Финландия, Германия, Русия, САЩ, Франция, Чехия и други държави. Мероприятието беше осветено от различни СМИ.

POWER-GEN Europe е международна енергийна изложба и конференция, която се проежда ежегодно от 1993 година.Посетителите на изложбата са предимно специалисти от нефто-добиващи фирми, ТЕЦ, сондажни и проучвателни компании, представители от висшето ниво на управление, сътрудници от отдели по доставки и ремонт. Това е първата конференция и изложба по енергетика в Европа, известна не само с мащабите си, но и със свойте участници.

POWER-GEN Europe се провежда ежегодно на различни места в Европа. През 2007 година изложбата беше в Италия, 2009 – Германия, 2010 – Холандия, 2011 – Италия, 2012 – отново в Германия. Тогава на юбилейната 20-та изложба в Кьолн са били представени повече от 600 експоната.

Източник: Атомэкспо

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 10–12.06.2020, Варна

Последни коментари