ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


КНСБ – Варна – Открити са третите световни работнически игри

07.06.2013

 

ОТКРИТИ СА ТРЕТИТЕ СВЕТОВНИ РАБОТНИЧЕСКИ ИГРИ

 

На 3 юни 2013 г. в Двореца на културата и спорта, град Варна бяха тържествено открити Третите световни игри на Международната конфедерация за работнически спорт (CSIT), чийто президент Хари Бауер поздрави близо 3000-те участници и изрази убедеността си, че игрите ще преминат с висок спортен дух и спортсменство.

Президентът на КНСБ Пламен Димитров благодари на ръководството на CSIT за това, че след Римини и Талин е избрало Варна за столица на големия международен спортен форум. Той изтъкна, че работническото спортно движение в България е с над 110-годишна история, а неговото възраждане е свързано с делото и отдадеността на покойния лидер на КНСБ проф. д-р Желязко Христов и с това на Българската работническа федерация „Спорт и здраве” – КНСБ.

 

 

Пламен Димитров специално благодари на председателя на федерацията Десислава Ягодин – вицепрезидент на CSIT, и на Костадин Пързулов – почетен председател на БРФ „Спорт и здраве” – КНСБ, за големия им принос в организирането на игрите. Той пожела на участниците сили и успех в конкурентната борба за призовите места.

Спортистите на 27 държави от 5 континента ще се съревновават до 9 юни в 160 дисциплини, които се провеждат в спортната база на Гранд Хотел Варна в к.к. „Св. св. Константин и Елена” и на стадиони, плувни басейни и зали в морската столица.

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Енергиен комплекс за безвъглеродно производство на електроенергия

Напоследък редица анализатори отбелязват намаляване на значението на ядрената енергетика, която осигурява малко над 10% от електроенергията в света през 2019 г. Изграждането на...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари