ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Русия – В Санкт-Петербург ще се проведе форум „АТОМЭКСПО-2013″

25.02.2013

 На 26 юни 2013 година в Палас-театър (г. Санкт-Петербург) ще се състои пленарното заседание на Международния промишлен форум „АТОМЭКСПО-2013″.

Темата на пленарното заседание – “Ядрената енергетика през XXI век – развитие на международното коопериране” е съзвучна с темата на конференцията на МААЕ, която ще се проведе в Санкт-Петербург на 27-29 юни 2013 година.

Организатор на Форума е Държавната корпорация „Росатом“ с подкрепата на Световната асоциация на ядрените оператори (WANO).

В рамките на Форума (26-28 юни 2013 година) е планирано обсъждане на актуални теми, относно перспективите за развитие на ядрената енергетика през XXI век, подготовка на кадри и разработване на иновационни проекти. Също в програмата на Форума са предвидени кръгли маси и симпозиум.

Вечерта на тържествена шведска маса участниците ще могат да обсъдят въпросите на деловото сътрудничество, а също така по достойнство да оценят запазеният величествен интериор на Палас-театър. По-подробна информация за пленарното заседание и деловата програма на Форума ще намерите на интернет-страницата на мероприятието.

Източник: Пресс-служба ООО «Атомэкспо»

Tags:

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари