ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Уеб сайтът на „АЕЦ Козлодуй – Нови мощности“ ЕАД набира мощност

14.02.2013

 

За по-малко от месец http://npp-nb.bg/ се превръща в най-интересният, добре поддържан и интензивно развиващ се корпоративен сайт в областта на ядрената енергетика в България.

Похвални са усилията на колектива своевременно да запознава читателите с актуална информация за дейността на компанията и реализацията на проекта за изграждане на нова ядрена мощност на площадката на АЕЦ „Козлодуй“.

Убеден съм, че информацията ще бъде полезна както за широката общественост, така и за журналисти и експерти, анализиращи развитието на ядрения енергиен сектор в България.

 

За улеснение на редовните посетители вече още в титулната страница под логото тече подвижна лента с последно-публикуваните (най-актуалните) новини по раздели.

Относно визуализирането на предлаганата информация, се прилагат 3 метода за лесно следене на хронологичността и датите на публикуване на съответната новина.
-Първият е чрез централния флаш модул, разделен по тематични раздели, който чрез снимка отразява последно публикуваната статия в съответния раздел (ОВОС, ТИА, Корпоративни новини, Европейски аспекти и т.н.) Натискането на бутона „Повече“ отпраща към съответната новина по темата.

-Използването на флаш модула определя строгата хронологичност на публикациите като най последната е първа, след нея се нарежда предишната, после по-старата и т.н. до последната, която е била публикувана най рано – на принципа: „Най-скорошната новина стои най-отгоре“.

-И третият много полезен използван похват е добавянето на бутон „Детайли“ над всяка от новините и/или статиите, при натискането на който се отваря подробна справочна информация за датата и точния час на публикуване на новината, както и на броя прегледи на съответната публикация.

Обърнете внимание на Информационния бюлетин за развитието на проекта към 1 февруари 2013 година: http://npp-nb.bg/index.php/mediya/informatzionen-byuletin

Tags:

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари