ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


Валентин Николов на посещение в САЩ

05.02.2013

 От понеделник до края на седмицата изпълнителния директор на атомната електроцентрала Валентин Николов е на посещение в Съединените американски щати.

Той е там като част от правителствата делегация, водена от премиера и ще участват в молитвената закуска на президента Барак Обама. Събитието се организира от Белия дом и Конгреса на САЩ всяка година в първия четвъртък на февруари. Форумът не се финансира от правителството, а от християнска евангелистка фондация.

Заедно с президента на САЩ присъстват и членове на Конгреса, на правителството, на висшата администрация, въоръжените сили и дипломатическия корпус. Целта на традиционната среща е да се сподели духът на приятелството и чрез благодарствена молитва.

Около 3 000 представители на бизнеса, на религиозни общности, на науката, дипломати, политици, стопански и държавни лидери се срещат на събитието, а наблюдатели сочат, че това е един от най-влиятелните форуми в света.

Валентин Николов информира, че в САЩ ще проведе допълнителни срещи с конгресмени, с представители на Уестингхаус и други компании.

Източник: http://www.kozloduy-bg.info/index.php?p=news&aid=9066

Tags: ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Индийският епос на „Уестингхаус”

През последните години компанията „Westinghouse” извършва активна дейност в страните от Източна Европа. От новините през последните две седмици може да се отбележи откриването...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ-2020 няма да се проведе заради епидемията от COVID-19

Последни коментари