ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


АЕЦ “Козлодуй” получи наградата “Партньор на общините”

27.10.2012

„За мен е удоволствие да връча на АЕЦ „Козлодуй” почетната грамота и плакет „Партньор на общините”, които ежегодно се връчват на един партньор на всички 264 общини. Трябва да се отбележи, че АЕЦ „Козлодуй” е най-достойният кандидат за тази награда и в качеството си на член на Управителния съвет на НСОРБ (Национално сдружение на общините в Република България) връчвам тази награда с удоволствие на дружеството, което се намира на територията на община Козлодуй, за успешното ни партньорство преди и в настоящия момент и с желанието то да продължи да се развива с успех и за двете страни.” – с тези думи кметът на Община Козлодуй връчи почетна грамота и плакет на Валентин Николов, изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй“.

Наградата е присъдена на атомната електроцентрала от НСОРБ за цялостен принос за развитието на Община Козлодуй. 

Валентин Николов прие почетния знак с думите: „Чувствам се поласкан от това високо отличие и благодаря за почетния знак от името на всички, които работят в дружеството. Тази награда е чест, защото община Козлодуй е най-близо до хората и решава най-наболелите проблеми на гражданите – АЕЦ „Козлодуй” чрез общината успява да достигне до хората. Това партньорство между общината и атомната електроцентрала ще се отрази положително на района и ще продължи с още по-бурни темпове.”

Източник: http://www.kozloduy.bg/novini/aets-kozloduy-partnor-na-obschinite_bg

Tags: , , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

ЕС – Ядрената енергетика се изплъзва от Европа

Атомът тръгва от Запад на Изток, и това съществено променя ядрения отрасъл. Към такъв извод са склонни много от участниците в европейския ядрен форум,...

Още »

Приносът на ядрения отрасъл в икономиката на ЕС

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

БЪЛГАРСКАТА АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА – НАЦИОНАЛНА, РЕГИОНАЛНА И СВЕТОВНА ЕНЕРГИЙНА СИГУРНОСТ, 16–18.09.2020, Варна

Последни коментари