ЕЛЕКТРОПРОИЗВОДСТВО – on line

АЕЦ Козлодуй - данни за електропроизводството

Генерация и товар на ЕЕС в реално време


АЕЦ “Козлодуй” получи наградата “Партньор на общините”

27.10.2012

„За мен е удоволствие да връча на АЕЦ „Козлодуй” почетната грамота и плакет „Партньор на общините”, които ежегодно се връчват на един партньор на всички 264 общини. Трябва да се отбележи, че АЕЦ „Козлодуй” е най-достойният кандидат за тази награда и в качеството си на член на Управителния съвет на НСОРБ (Национално сдружение на общините в Република България) връчвам тази награда с удоволствие на дружеството, което се намира на територията на община Козлодуй, за успешното ни партньорство преди и в настоящия момент и с желанието то да продължи да се развива с успех и за двете страни.” – с тези думи кметът на Община Козлодуй връчи почетна грамота и плакет на Валентин Николов, изпълнителен директор на АЕЦ „Козлодуй“.

Наградата е присъдена на атомната електроцентрала от НСОРБ за цялостен принос за развитието на Община Козлодуй. 

Валентин Николов прие почетния знак с думите: „Чувствам се поласкан от това високо отличие и благодаря за почетния знак от името на всички, които работят в дружеството. Тази награда е чест, защото община Козлодуй е най-близо до хората и решава най-наболелите проблеми на гражданите – АЕЦ „Козлодуй” чрез общината успява да достигне до хората. Това партньорство между общината и атомната електроцентрала ще се отрази положително на района и ще продължи с още по-бурни темпове.”

Източник: http://www.kozloduy.bg/novini/aets-kozloduy-partnor-na-obschinite_bg

Tags: , , ,

Comments are closed.

Тема на седмицата

Тежките метали и мисли за бъдещето – изводи от конференцията ТЖМТ

През октомври в руския град Обнинск, известен с това, че там е изградена първата атомна електроцентрала в света, се събраха специалисти от десетина държави...

Още »

АЕЦ “Козлодуй” постави рекорд по време на ПСЕ сред енергоблоковете с ВВЭР-1000

СЪПРИЧАСТНОСТ към децата – аутисти

Търсене

ENEN PLUS project – европейско ядрено ученическо състезание

Последни коментари